Välmående bostadsrätt med kvalitativ fastighetsservice

Välmående bostadsrätt med kvalitativ fastighetsservice

dec 23, 2022 av hannah

Du vill att din bostadsrätt och bil ska vara i goda händer. När du kör ner bilen i garaget ska det vara tryggt. Detsamma gäller kring din bostadsrätt. Den ska vara välskött och du ska gå med vinst. Därför är det smart att satsa på extern fastighetsservice, så att både juridik, ekonomi och fastigheten sköts på bästa sätt.

Professionell fastighetsservice

En bostadsrätt är en investering. Förvisso går bostadspriserna upp och ner just nu, men ur ett längre perspektiv kommer du att tjäna pengar på din bostadsrätt när du säljer den. I alla fall om både bostaden och själva fastigheten är välskött. Det handlar inte bara om att trappuppgången ser snygg ut, utan att både regler följs och att ekonomin är som den ska vara. Sedan vill du naturligtvis att det ska vara så trevligt som möjligt. Både för människor och bilen. Därför är det många som överlåter fastighetsservicen till nabo.se. Då får styrelsen i bostadsrättsföreningen hjälp med juridiska och ekonomiska beslut, och ni kan känna er trygga med att den tekniska skötseln är professionell. Så att det alltid är snyggt och trevligt i fastigheten. Samtala med de andra bostadsrättsinnehavarna och överlåt fastighetsservicen till nabo.se, så är er BRF i bästa händer.

Snygg och trygg fastighet

Vårt hem är vår borg. Då vill du att det ska vara snyggt och tryggt i din fastighet. Att det alltid är städat, att det är fräscht i soprummet och naturligtvis tryggt på parkeringen eller i garaget. Men det viktigaste är ändå ekonomin. Den bostadsrättsförening i Malmö som såldes på exekutiv auktion hade nog önskat att ett företag som nabo.se hade skött ekonomin åt dem, istället för en styrelse som inte klarade av jobbet.

Bilägare

Det är skönt att ha egen bil. Visa bostadsrättsföreningar har garage, medan andra erbjuder parkering eller ingen parkeringsplats alls. Det bästa är naturligtvis att få ha bilen i ett garage. Förutom att du slipper skotta när din bil är insnöad, så känns det tryggt när bilen står i ett garage. Då behöver du inte oroa dig för att något ska hända med bilen en stökig lördagkväll. Om bilen står på en parkeringsplats är det viktigt att ni har tillgång till motorvärmarstolpar, så att ni kan använda motorvärmare vintertid.

Om ni har garage är det klokt att samtala med de andra bostadsrättsinnehavarna om att sätta upp elstolpar. Det gör att era bostadsrätter blir attraktivare när ni ska sälja, samtidigt som ni kan köra elbil idag. Det blir alltså en win win: ni går i vinst när ni säljer och ni sparar tusenlappar genom att köra på el istället för på bensin eller diesel. Det är också möjligt att installera elstolpar på en parkeringsplats ifall ni inte har tillgång till garage.

Att äga bil