Frisk luft i hemmet likväl som i bilen

Frisk och hälsosam luft är A och O för allas vår hälsa och välbefinnande. En av många orsaker till hälsoproblem kan vara radon i hemmet. Om du misstänker att det finns höga halter av radon i ditt hem kan vi rekommendera att du beställer en radonmätning via radea.se, de kan hjälpa dig att få bort radon i hemmet och se till att du inte behöver oroa dig för din egen och din familjs hälsa. Hos radea.se får du professionell hjälp med att få information om radonhalten i ditt hem. Om du ligger över gränsvärdet för vad som är hälsosamt genomför de en besiktning och ger förslag på vad som bör åtgärdas.

Hälsosam luft

Att andas in hälsosam luft är viktigt i alla miljöer vi befinner oss i. Förutom hemmet kan bilen vara en orsak till dålig luft och odör om någon i familjen har som vana att röka i bilen, vilket i dagsläget är förbjudet, i alla fall i Finland, om du samtidigt har barn med dig i fordonet. Samma regler gäller för e-cigaretter. Om du ska sälja bilen så är det dessutom ganska så sannolikt att köparen inte kommer att nappa på en ”inrökt” bil.

Det finns många orsaker till en icke hälsosam luft, men om du behöver hjälp med radonsanering i hemmet kan du med fördel vända dig till radea.se!