Lediga tjänster

Vill du bli en del av ett härligt gäng med ett stort engagemang och mycket arbetsglädje? Auto-Centrum i Västerås är en dela av Veho Bil, Nordens största återförsäljare av Mercedes Benz. Med anläggningar i Stockholm, Örebro, Västerås och Karlstad är vi alltid på jakt efter nya medarbetare som vill vara med och driva företaget och bilbranschen framåt.

Du kommer att upptäcka vår härliga teamkänsla och känna den speciella yrkesstoltheten som bidrar starkt till vår höga trivsel. Ta del av våra jobb nedan för respektive anläggning. Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!


 

Autocentrum AB söker Servicechef i Västerås

Autocentrum AB ingår i VEHO Group som är ett av Nordens största bilhandelsföretag med en omsättning på drygt 9 miljarder och är totalt 2000 anställda inom koncernen.  Veho Bils vision är att ligga i framkant, upprätthålla och utveckla en hög servicegrad gentemot våra kunder. Att du delar vårt mål är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.
I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare av Mercedes- Benz och Isuzu, är ca 220 anställda.
Vi finns med fullserviceanläggning i Västerås, Stockholm, Örebro och Karlstad. 2007 öppnade vi vår första anläggning i Sverige i det attraktiva området vid Smista Allé i Segeltorp.
På våra anläggningar säljer vi person-, transport- och lastbilar samt bildelar och verkstadstjänster.
Vi är nu inne i en spännande och utvecklande fas och söker därför fler duktiga och ambitiösa medarbetare till vår nya anläggning i Västerås.

Är du vår nya Servicechef?

Du kommer att arbeta med
På vår anläggning i Västerås får du arbeta med Mercedes-Benz samt Isuzus fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken.
I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för personalfrågor, marknadsföring, ekonomi/budget samt övrig administration. Ditt yttersta ansvarsområde är att utveckla både verkstadsdelen samt lagret och du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen. Du kommer att arbeta mot tydliga kvalitetsmål och med ett ständigt förbättringsarbete.
Till din hjälp har du kunnig och engagerad personal som verkligen vill att anläggningen ska utvecklas på bästa sätt.

Vem du är
Du är en målinriktad lagledare som är van att aktivt jobba med coachning av dina medarbetare för att skapa utveckling och trivsel på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet helst med liknande arbetsuppgifter och vana att arbeta med rutiner och strategier för att säkerställa kvalitet och måluppfyllelse. Du har en tydlig och ärlig ledarstil.
Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det även viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina medarbetare på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Autocentrum.

Vi erbjuder dig
Autocentrum erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling.

Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss
Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi en del andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera.

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30
Skicka din ansökan till Patrik Rung, Platschef, patrik.rung@vehobil.se, 073-275 04 06